![]() |
|
|||||||
| Türk - Turan Tarihi Tarihten önce varolup, tarihten sonra da varolan soylu Türk Irkının şanlı tarihine dair her Şey.. |
![]() |
|
|
Geri Bağlan | Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Yönetici
İletiler: 17
|
Türk Ordularının Ebedi Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Eşsiz Devlet Adamı Bağımsızlığın, Ulusal birliğin, Bölünmez bütünlüğün, Mutlu bir vatandaşlık Ülküsünün ve barış içinde bir dünya düzeninin bayraklaşan ismi
Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, aramızdan ayrılışının 72’inci yıl dönümünde bir kez daha özlem, saygı ve Rahmetle anıyorum. Ruhun şad olsun http://www.tsk.tr/10_ARSIV/10_4_Dige...10kasim/1k.jpg Günümüzde kim Atatürkçü? Kim değil? Kim sahte Atatürkçülük maskesi takmış, anlayalım… Kendi kendime soruyorum: ATATÜRKÇÜLÜK nedir? Atatürk’ün sözlerine ve icraatlarına bakarak diyorum ki; Ben Atatürkçüyüm,Türk Milliyetçisiyim ya siz? Ben Atatürkçüyüm, çünkü Atatürk istiklal mücadelesi vermiş, bağımsız Türk Mileti, demiştir. Ben Atatürk devletini güçlü, Türk milletini mutlu olması için ülkücü hareketin içinde, Türk milliyetçiliği mücadele içinde yer aldım, ya siz? Ben Atatürkçüyüm; çünkü Atatürk ilme önem vermiş, Türk töresine göre yaşamış ve tek eşliliği savunmuş. Bende Türk töresine göre bir yaşantı istiyorum. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü Atatürk Türk milliyetçisiydi. Hatay, Boğazlar, Kerkük, Musul mücadelelerinin sonuçlanmasını istiyordu. Küllenmesini değil. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü Türk halkını refah düzeyini yükselmesini ve kalkınmasını istiyordu. Bizde eşitliği zenginlikle olmasını, zekat verecek kimse kalmayıncaya kadar, yoksa yoksullukla değil. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; çünkü Atatürk Türk devletinin güçlü ve bağımsız bir devlet olması ve milletinin mutlu olması için ömrünün sonuna kadar mücadele etti. Bende aynı mücadelenin devamını sürdürüyorum. Yaz siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü Atatürk bağımsız ve sınırları olan, üniter bir devlet bıraktı. Biz de bu devletin devamlılığını ve bölünmesine karşı bölücülerle, mandacılarla tüm ayrılıkçılara karşı mücadele veriyoruz. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü ağaların, şeyhlerin, bilmem kimlerin dini istismar ederek isyan ve çetelerle halkı sömürmesine karşıydı. Bende dinin menfaat için kullanılmasına karşıyım. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü Atatürk Cumhuriyeti halk iradesiyle kurdu, yönetilmesi için getirdi. Bende halkın mutlak egemenliğini savunuyorum. Yoksa halk adına aydın adındakiler, medya v.s.’lerin tarafından halka rağmen yönetilmesini istemeyenler tarafındayım… Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü Atatürk devrimci idi. Değişiklikten ve Türk milletinin menfaati olan gelişmeden ve teknolojiden yana. Yoksa devrimciliği veyahut evrimcilik olarak anlayanlardan değil, ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü Türk milleti sınırlarının korunmasını, kollanmasını istemiş. Yurtta sulh, cihanda sulh demiştir. Yoksa mandacı zihniyetler gibi eyalet sistemini savunanlar gibi değil. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü ne mutlu Türk’üm diyene demiştir. Ben Türk değilim Türkiyeliyim diyen değilim. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü yurtta sulh cihanda sulhu Atatürk korkaklık olarak değil, sende düşmanın kadar güçlü olasın ki, caydırıcı gücün olsun diye. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü bağımsızlık karakterimdir. Sözüne ne Amerika, ne Rusya, ne Çin, her şey Türke göre Türk tarafından, Türk için diyoruz. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü Atatürk Türk milleti dürüsttür. Çalışkandır, akıllıdır demiştir. Benim memurum işini bilir veya Türk milletinin % 60 aptal veya devlet malı deniz, yemeyen keriz dememiştir. Yaz siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü muasır medeniyetler seviyesine ulaşılmalı demiştir. Bende Batı’yı ilimde, bilimde, teknolojide, tıpta, fersah fersah geçmeliyiz diyorum. Batı ne der demiyoruz. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü Atatürk Türk milliyetçisi idi. Güneş ırk teorisini araştırırken Türk Dil Kurumunu (TDK) kuran, Türk Tarihi Kurumunu (TTK) kurdurtan. Bende Türk Milliyetçisiyim. Yaz siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü Türkiye dışında Türkler yaşıyor. Bir gün buna hazır olun demiştir. Bende esir Türklerin istiklalini savundum. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü muasır medeniyetleri savunuyordu. Bende Türk milletinin makus talihini yırtmalı. Bir Japonya’yı, bir Abd’yi geçmeliyiz diyorum. Ya siz? Ben Atatürkçüyüm; Çünkü Atatürk zamanında Türk parasında Bozkurt, Milli Türk Talebe Birliği amblemi Bozkurt başı vardır. Nasıl Çin ejderi, Rus’un ayısı, Alman’ın Kartal’ı İran’ın aslanı var ise Türk milletinin de sembolü Bozkurttur. Yaz siz? Çünkü Vatan satan,Kilise açan,Vatikanda Katolik,Brükselde Hristiyan,Atina'da Ortodoks,Roma'da Papasever Yahudiler'den üstün cesaret ödüllü,Ermeniler için gönüllü,Itistan'lı ,Gürcistan'lı ,Bop'çu,Sorosçu Fetoş'çu zibidilere karşı Ben Atatürkçüyüm;Türk Milliyetçisiyim Ya siz.? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Otağ Yöneticisi
İletiler: 16
|
Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Ulu Başbuğ, eşsiz devlet adamı Atatürk’ü, saygı ve özlemle anıyoruz. |