Bozkurtlar Otağı

Go Back   Bozkurtlar Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Geri Bağlan Seçenekler
Alt 19-12-2010, 01:10   #1
Yeni Üye

İletiler: 4
Standart Icimizdeki Turk

Dunya hizla kuculurken bizim kendimizi bulup , ozumuze benzememizin zorunlulugunu bir kez daha hatirlatmak isterim. Zira TURK olmak TURK gibi dusunmek ve arkasindan TURK gibi yasamak ancak ve ancak kendimizi iyi tanimaktan gecer, bundan kastim su dur ki , biz damarimizdaki kana genlerimizdeki ozellige ve ruhumuzdaki guce ve yenilmezlige inandigimiz
vakit bir TURK gibi yasmaya baslamis oluruz , o vakit ruhumuzun engin
boyutlarina cikmis ve bedenimizle barisik ve ortak hareket haline gelmis oluruz.

Gonlumuzdeki , hayallerimizdeki BASBUGU tekrar bulup yasatmak her TURKUN boynunun borcudur. Umitsizlege kapilmadan , yasanmislara aldanmadan , kendimize kusmeden bunu basarabiliriz.

Unutmayinki, Yaradan bizlere cok buyuk ozellikler yuklemistir , zaten TURKUN tarihine baktigimizda goruyoruzki yenilmez yutulmaz varligi yok sayilamaz ve TURKSUZ dunyada asla destan yazilmaz tek millet bizim milletimizdir.

aci , zulum , iskence , ve daha nice izdirablar gormeden YANMADAN hic bir karanlik , aydinliga donusmemistir. Biz diyoruzki " VATAN SAGOLSUN ASLA VAZGECMEYIZ DAVAMIZDAN HAYDI TURK MILLETI ZAMAN BIZIM ZAMANIMIZ"

Saygilar.
Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2011, 15:32   #2
Yeni Üye

İletiler: 2
Standart başbuğ vardır

yalçın hoca aradığımız başbuğ var bence.osman pamukoğlu olamaz mı.ben ona güveniyorum.türkçülere en yakın odur.
Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler